+ Iran Center » عکس و ویدئو  » ویدئو هایی از سوانح مختلف
 يک فروند هواپيماي شکاري بلاروس سقوط کرد

نام کاربري: ذخيره؟
رمز عبور:
صفحه: [1]   بالا
موضوع: يک فروند هواپيماي شکاري بلاروس سقوط کرد  (دفعات بازدید: 402 بار) اختيارات جستجو
« : سپتامبر 01, 2009, 12:26:43 »
Ahad
Newbie
*

امتیاز 5
تعداد ارسال: 43

يک فروند هواپيماي شکاري بلاروس سقوط کرد

1388/6/8

به گزارش خبرگزاري فرانسه از ورشو، در جريان رزمايش هوايي موسوم به "نمايش هوايي 2009" که در لهستان برگزار شد، يک فروند هواپيماي شکاري متعلق به نيروهاي هوايي بلاروس از نوع su-27 سقوط کرد.

بر اثر اين حادثه که در شهر "رادوم" روي داد هر دو خلبان اين هواپيما جان خود را از دست دادند.

نيروهاي هوايي ارتش بلاروس با تائيد اين خبر اعلام کرد که يکي از خلبانان کشته شده معاون فرمانده نيروي هوايي اين کشور بوده است.
به درخواست ارتش بلاروس، رسانه هاي خبري از اعلام نام خلبانان کشته شده در اين نمايش هوايي خودداري کرده اند.

اين هواپيما که در حال انجام حرکات نمايشي بود در منطقه اي غير شهری سقوط کرد و تحقيقات درباره علت اين سانحه هوايي آغاز شده است.

فیلم را ببینید    YouTube

لینک تصحیح شد......ببینید

« آخرين ويرايش: سپتامبر 02, 2009, 08:15:49 توسط Ahad » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
« پاسخ #1 : سپتامبر 01, 2009, 05:13:34 »
Ali
Administrator
Sr. Member

امتیاز 52
تعداد ارسال: 480

یکی از علاقه مندان به پرواز هواپیمای مدل

پاسخ : يک فروند هواپيماي شکاري بلاروس سقوط کرد

دوست عزیز یوتیوب بسته شده  متعجب

برای دیدن این فیلم اینجا کلیک کنید

البته تا جایی که از تصویر مشخص است هواپیما بعد از حرکت لوپ دیگر موتور نداشت و احتمالا خلبان سعی در نشاندن آن کرد که موفق نشد

فکر کنم اجکت خراب بود وگرنه هر کسی می دونه که هواپیما داره استال می کنه و با اون سرعت نمی شه نشست چه برسه به یکی از بزرگترین اشخاص نیروی هوایی روسیه که داخل کابین سوخو 27  متعجب
« آخرين ويرايش: سپتامبر 01, 2009, 12:08:32 توسط مدیر سایت » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

نبوغ يعني يک درصد الهام گرفتن ونود ونه درصد عرق ريختن. (ادیسون)
« پاسخ #2 : سپتامبر 01, 2009, 03:37:42 »
bozonghare
Full Member

امتیاز 33
تعداد ارسال: 166

دقیقا منم همین به نظرم رسید موتور رفته وگرنه سوخوهای روسیه  جزو مانورپذیرترین هواپیماهان و من کلیپهای جالبی ازشون دارم که از سایت رسمی شرکت سازندش گرفتم!

اطلاعات بیشتر و فیلمهای نمایشی سیستمهای سری SU  از جمله مانور کبرا و قابلیتهای رادار و..... رو میتونید از اینجا دانلود کنید:

http://www.sukhoi.org/eng/planes/military/su33

http://www.sukhoi.org/eng/gallery/?gallery_id=99&cur_gallery_id=99
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

اطلاعات خویش را به دیگران بیاموزید تا دیگران راه رفته شما را دوباره نروند بلکه ادامه دهند!
« پاسخ #3 : سپتامبر 02, 2009, 10:50:31 »
Ahad
Newbie
*

امتیاز 5
تعداد ارسال: 43

سلام آقای کاپیتان حسینی مدیر سایت

لینک رو تصحیح کردم

ممنون از تذکر آموزنده و راه گشای شما

به امید اینکه به پله های رفیع کاپیتانی نائل شوید

موفق باشید .

راستی من فکر کنم که به علت مشکلات روانی و روان پریشی معاون کاپیتان فرمانده نیروی هوایی روسیه خودکشی لطف کردند برای خودشون و همکار محترمشون به خاطر حادثه تلخ در کشور عزیز ما.............

اینقدر مردم ما رو با توپولوف کشتن چی شد حالا خودشون به ........  (ببخشید--دیار باقی) رفتند.

دوست عزیز یوتیوب بسته شده  متعجب

برای دیدن این فیلم اینجا کلیک کنید

البته تا جایی که از تصویر مشخص است هواپیما بعد از حرکت لوپ دیگر موتور نداشت و احتمالا خلبان سعی در نشاندن آن کرد که موفق نشد

فکر کنم اجکت خراب بود وگرنه هر کسی می دونه که هواپیما داره استال می کنه و با اون سرعت نمی شه نشست چه برسه به یکی از بزرگترین اشخاص نیروی هوایی روسیه که داخل کابین سوخو 27  متعجب
« آخرين ويرايش: سپتامبر 02, 2009, 10:53:04 توسط Ahad » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
صفحه: [1]   بالا

پرش به :