+ Iran Center » بخش معرفی دوستان » معرفی مدلر ها
  در این بخش دوستان خود را معرفی کنند

نام کاربري: ذخيره؟
رمز عبور:
صفحه: 1 2 [3]   بالا
موضوع: در این بخش دوستان خود را معرفی کنند  (دفعات بازدید: 843 بار) اختيارات جستجو
« پاسخ #30 : فوریه 17, 2010, 12:26:22 »
hish
Newbie
*

امتیاز 1
تعداد ارسال: 1

پاسخ : در این بخش دوستان خود را معرفی کنند

با سلام خدمت همه دوستان،
بنده هم هیوا هستم از مریوان و علاقمند به تفریحات RC منم مثل دوست خوبمون بدون استاد فقط با سیمیلیتور پرواز و یاد گرفتم که البته اوائل خیلی دست گل به آب میدادم   پوزخند به هر حال از آشنایی با شما خوشحالم.
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
« پاسخ #31 : فوریه 17, 2010, 01:04:52 »
Ali
Administrator
Sr. Member

امتیاز 52
تعداد ارسال: 480

یکی از علاقه مندان به پرواز هواپیمای مدل

با سلام خدمت همه دوستان،
بنده هم هیوا هستم از مریوان و علاقمند به تفریحات RC منم مثل دوست خوبمون بدون استاد فقط با سیمیلیتور پرواز و یاد گرفتم که البته اوائل خیلی دست گل به آب میدادم   پوزخند به هر حال از آشنایی با شما خوشحالم.

خوش اومدی

نبوغ يعني يک درصد الهام گرفتن ونود ونه درصد عرق ريختن. (ادیسون)
« پاسخ #32 : فوریه 20, 2010, 03:02:50 »
rezaaaa
Newbie
*

امتیاز 4
تعداد ارسال: 29

سلام بر همه عزيزان
من محمدرضا 20 ساله از بيرجند هستم
خوب بزارين يكمي زندگينامه بگم كيف كنين
من از بچگي علاقهيه خاصي به كنترل وسايل مخصوصا پرواز داشتم رفتمن تو الكترونيك يكمي كار كردم(البته به اندازه چند تا كيت)دنبال چيزي بودم كه بتونم وسايلوكنترل كنم تا اينكه 3 سال پيش تو اينترنت راديو كنترلمدل رو ديدم بعدش رفتم سراغش تا اينكه سايت اقايه جمالي رو ديدم وواقعا ازشون ممنونم كه منو با اين وسايل اشنا كردن خلاصه دنبالشو گرفتم وهر چي تونستم اطلاعات كسب كردم ولي مشكل مالي داشتم تااينكه چند ماه پيش اولين مدلمو خريدم كه البته با همكاري با بچه هايه سايت پرواز بيرجند بود الان يكي از افراد فعال باندم وهميشه موتور مدلم خاموش ميشه پوزخندا ( از بس شانس دارم)
بعدشم كه من دنژبال متنوع كردن مدلامم خيلي حال ميده ادم هم همواپيما داشته باشه(در انواع متفاوت)هم هليكوپتر هم ماشين هم قايق هم زير دريايي(البته اينو دارم روش كار ميكنم)بعدشم ميخام برم سراغ پاراگلايدر بعدشم ...
خوب ديگه بسه كه زيادي شرو ور ننويسم
اينم وبلاگ گروهمونه(bandbirjand.blogfa.com) البته دست خودمه و به خاتر اينكه تعداد افرادمون كمه زياد زود به زود اپش نميكنم ولي كم كم درستش ميكنم
اميدوارم همه هميشه شاد باشين
« پاسخ #33 : فوریه 20, 2010, 10:56:59 »
Ali
Administrator
Sr. Member

امتیاز 52

سلام بر همه عزيزان
من محمدرضا 20 ساله از بيرجند هستم
خوب بزارين يكمي زندگينامه بگم كيف كنين
من از بچگي علاقهيه خاصي به كنترل وسايل مخصوصا پرواز داشتم رفتمن تو الكترونيك يكمي كار كردم(البته به اندازه چند تا كيت)دنبال چيزي بودم كه بتونم وسايلوكنترل كنم تا اينكه 3 سال پيش تو اينترنت راديو كنترلمدل رو ديدم بعدش رفتم سراغش تا اينكه سايت اقايه جمالي رو ديدم وواقعا ازشون ممنونم كه منو با اين وسايل اشنا كردن خلاصه دنبالشو گرفتم وهر چي تونستم اطلاعات كسب كردم ولي مشكل مالي داشتم تااينكه چند ماه پيش اولين مدلمو خريدم كه البته با همكاري با بچه هايه سايت پرواز بيرجند بود الان يكي از افراد فعال باندم وهميشه موتور مدلم خاموش ميشه پوزخندا ( از بس شانس دارم)
بعدشم كه من دنژبال متنوع كردن مدلامم خيلي حال ميده ادم هم همواپيما داشته باشه(در انواع متفاوت)هم هليكوپتر هم ماشين هم قايق هم زير دريايي(البته اينو دارم روش كار ميكنم)بعدشم ميخام برم سراغ پاراگلايدر بعدشم ...
خوب ديگه بسه كه زيادي شرو ور ننويسم
اينم وبلاگ گروهمونه(bandbirjand.blogfa.com) البته دست خودمه و به خاتر اينكه تعداد افرادمون كمه زياد زود به زود اپش نميكنم ولي كم كم درستش ميكنم
اميدوارم همه هميشه شاد باشين

سلام انشالله که موفق باشی از بیرجند برای ما عکس بفرست خوشحال میشیم !

« پاسخ #34 : فوریه 21, 2010, 09:18:16 »
rezaaaa
Newbie
*

امتیاز 4
تعداد ارسال: 29

سلام
چشم حتما
يه چند تا عكس تو وبلاگم هست
ولي الان تعداد افراد كمه اخه بيشترشون محصلن از اين هواپيما زده ميشن ما چند تا هم كه هستيم بعضي يامون هواپيماهاشون خورده زمين ايشاالا كم كم باز جمع بشيم چشم
« پاسخ #35 : فوریه 21, 2010, 10:19:21 »
Ali
Administrator
Sr. Member

امتیاز 52

سلام
چشم حتما
يه چند تا عكس تو وبلاگم هست
ولي الان تعداد افراد كمه اخه بيشترشون محصلن از اين هواپيما زده ميشن ما چند تا هم كه هستيم بعضي يامون هواپيماهاشون خورده زمين ايشاالا كم كم باز جمع بشيم چشم
خوب به سلامتی به هر حال آرزوی سلامتی داریم برای شما و دیگر دوستان بیرجندی
انشاالله به جمع اضافه هم خواهد شد و جمع بزرگتری خواهید داشت.

« پاسخ #36 : مارس 12, 2010, 02:42:44 »
nimanejati
Newbie
*

امتیاز 0
تعداد ارسال: 1

با سلام خدمت دوستان مدلر
فکر کنم اکثر بچه های مدل منو بشناسن مگر اونهایی که توی این چند سال اخیر اضافه شدن  من سعادت دیدنشونو نداشتم
به هر حال خوشحالم که با این سایت آشنا شدم
« پاسخ #37 : مارس 12, 2010, 12:31:21 »
Ali
Administrator
Sr. Member

امتیاز 52

با سلام خدمت دوستان مدلر
فکر کنم اکثر بچه های مدل منو بشناسن مگر اونهایی که توی این چند سال اخیر اضافه شدن  من سعادت دیدنشونو نداشتم
به هر حال خوشحالم که با این سایت آشنا شدم

سلام جناب نجاتی ذکر خیر شما همیشه در زمین پرواز هست.
انشالله از اطلاعات شما بهرمند بشیم باقی دوستان که فعالیت خاصی ندارند  پوزخند
« آخرين ويرايش: مارس 12, 2010, 12:34:52 توسط Ali » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

« پاسخ #38 : مارس 21, 2010, 10:00:25 »
hosein311
Newbie
*

امتیاز 0
تعداد ارسال: 3

سلام من محمد از ساري 32 ساله حدود 1 ساله كه با هليكوپتر كار ميكنم البته 4 كاناله ميخوام 6 كاناله بگيرم اما نيمدونم چه ماركي بايد بگيرم كه هم قيمت مناسبي داشته باشه و هم پرواز پايداري داشته باشه مثلا شنيدم كه بلت سي پي در كيفيت قطعات خوبه ولي هدايت تيزي داره در مورد فاكن آرتك قضيه بر عكسه لطفا اگه كسي در اين مورد اطلاعاتي داره منو راهنمايي كنه مرسي
« پاسخ #39 : مارس 21, 2010, 10:36:05 »
Ali
Administrator
Sr. Member

امتیاز 52

سلام من محمد از ساري 32 ساله حدود 1 ساله كه با هليكوپتر كار ميكنم البته 4 كاناله ميخوام 6 كاناله بگيرم اما نيمدونم چه ماركي بايد بگيرم كه هم قيمت مناسبي داشته باشه و هم پرواز پايداري داشته باشه مثلا شنيدم كه بلت سي پي در كيفيت قطعات خوبه ولي هدايت تيزي داره در مورد فاكن آرتك قضيه بر عكسه لطفا اگه كسي در اين مورد اطلاعاتي داره منو راهنمايي كنه مرسي
سلام دوست گرامی خوش آمدید !
امیدوارم این لینک کمکت کنه.

http://www.irancenter.ir/forum/index.php?topic=413.msg1219

صفحه: 1 2 [3]   بالا

پرش به :