+ Iran Center » عکس و ویدئو  » عکس های کرش هواپیماها و هلیکوپتر های مدل
 از اسنبل تا کرش P40

نام کاربري: ذخيره؟
رمز عبور:
صفحه: [1]   بالا
موضوع: از اسنبل تا کرش P40  (دفعات بازدید: 286 بار) اختيارات جستجو
« : فوریه 01, 2010, 02:21:04 »
Ali
Administrator
Sr. Member

امتیاز 52
تعداد ارسال: 480

یکی از علاقه مندان به پرواز هواپیمای مدل

از اسنبل تا کرش P40

از بد ترین کرش هایی که تا بحال داشتم  متاسفانه این هواپیما فقط یک تست رفته بود و این پرواز دومی بود که داشت

بعد از تیک اف به ارتفاع 4 یا 5 متری که رسید موتور رفت  روی حدود 20 درصد شاید هم کمتر و با بادی که می وزید تغییر مسیر داد به بیرون از مجموعه و زمانی که پشت به باد شد کاملا از کنترل خارج شد و در بین ساختمان ها به زمین خورد

این شانس را داشتم که با دیوار بر خورد نکرد و گرنه موتور از بین رفته بود
بدنه کاملا از بین رفت اما بقیه قطعات سالم بود

بعد از اینکه بدنه را بیرون از مجموعه پیدا کردم به سمت دوربین برگشتم که عکس بگیرم  عکس گرفتن از هواپیمای کرش داده خودتون کار سختیه ولی چون از تمام کرش های دوستان عکس می گیرم کرش هواپیمای خودم هم باید گزارش می شد (واقعا دل و دماغ عکس گرفتن نداشتم ناراحت)

به هر حال  کرش بخشی از پروازه !

* pic11.JPG (146.37 کیلوبایت, 950x634 - نمایش داده شده است 25 بار.)

* pic22.JPG (184.38 کیلوبایت, 950x634 - نمایش داده شده است 31 بار.)

* pic33.JPG (174.54 کیلوبایت, 950x634 - نمایش داده شده است 43 بار.)

* pic44.JPG (187.96 کیلوبایت, 950x634 - نمایش داده شده است 37 بار.)
« آخرين ويرايش: فوریه 01, 2010, 02:22:55 توسط Ali » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

نبوغ يعني يک درصد الهام گرفتن ونود ونه درصد عرق ريختن. (ادیسون)
« پاسخ #1 : فوریه 03, 2010, 10:29:05 »
soroosh
Newbie
*

امتیاز 1
تعداد ارسال: 15

پاسخ : از اسنبل تا کرش P40

اوووو متاسفم. ما رو تو غمتون شریک بدونین
هر وقت که خبرای کرش را میشنوم ترسم از پرواز بیشتر میشه. یه ترینر دارم که حدودا چهار ماه از اسمبلش میگذره ولی هنوز جرعت نکردم
پروازش بدم.

اینطور که معلومه فکر کنم بشه تعمیرش کرد.
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

برای داشتن چیزهایی که تا به حال نداشتی        کسی باش که تابحال نبودی
« پاسخ #2 : فوریه 03, 2010, 02:20:56 »
Ali
Administrator
Sr. Member

امتیاز 52

اوووو متاسفم. ما رو تو غمتون شریک بدونین
هر وقت که خبرای کرش را میشنوم ترسم از پرواز بیشتر میشه. یه ترینر دارم که حدودا چهار ماه از اسمبلش میگذره ولی هنوز جرعت نکردم
پروازش بدم.

اینطور که معلومه فکر کنم بشه تعمیرش کرد.

ممنونم اما تعمیر نمیشه چون یک سمت بال کاملا از بین رفته و کابین خرد شده و فایروال و قسمتی از الویتور هم شکسته که ارزش وقت گذاشتن نداره و بعد از تعمیر شکل خودشو از دست میده و پرواز خوبی هم نخواهد داشت

نه ترس نداره همیشه کرش هست که این دفعه متاسفانه قسمت هواپیمای نو من بود که تا زمان کرش فقط حدود 30 ثانیه تست  پرواز رفته بود

بعضی وقت ها کمتر از یک ثانیه فرصت دارید تا تصمیم بگیرید خیلی باد زیاد بود و من نباید می گذاشتم پشت به باد بشه که فرامین از کار بیفته
فقط همین باعث از بین رفتن هواپیما شد و  یک تجربه گران بها
« آخرين ويرايش: فوریه 03, 2010, 02:23:33 توسط Ali » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

« پاسخ #3 : فوریه 07, 2010, 12:31:57 »
bozonghare
Full Member

امتیاز 33
تعداد ارسال: 166

بقای وجود دیگر پرندگانت علی آقا! فدا سرت!

خیلی وقته بادهای شدیدی راه افتاده اصلا نمیشه رو هوای مشهد حساب کرد دو دقیقه وای میسته یبارکی شروع به باد و تغییر جهت و............

شاید بشود با استفاده از چتر نجات تا مقدار خیلی زیاد از کرشهای رفتن موتور جلو گیری کرد و یا صدمات رو به حداقل رسوند!
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

اطلاعات خویش را به دیگران بیاموزید تا دیگران راه رفته شما را دوباره نروند بلکه ادامه دهند!
« پاسخ #4 : فوریه 08, 2010, 02:54:46 »
Ali
Administrator
Sr. Member

امتیاز 52

بقای وجود دیگر پرندگانت علی آقا! فدا سرت!

خیلی وقته بادهای شدیدی راه افتاده اصلا نمیشه رو هوای مشهد حساب کرد دو دقیقه وای میسته یبارکی شروع به باد و تغییر جهت و............

شاید بشود با استفاده از چتر نجات تا مقدار خیلی زیاد از کرشهای رفتن موتور جلو گیری کرد و یا صدمات رو به حداقل رسوند!

ممنون
الان که بیشتر فکر می کنم
این از تجربیاتی بود که تا به حال با اون رو به رو نشده بودم
هواپیما که از زمین بلند شد موتور ضعیف شد و دیگه جون نداشت

فقط شاید در کمتر از یک ثانیه فرصت تصمیم گیری بود نباید پشت به بادش می کردم همین که یک ایلوران دادم تمام حرکات دیگر تا زمان کرش دست باد بود و من هیچ قدرتی نداشتم

امید وارم تجربه ی خوبی برای دوستان باشه
 اگر در باد زیاد پرواز می کردید و موتور رفت به هیچ عنوان پشت به باد نشوید که  دیگر امکان نجات پرنده نیست به هر صورتی هست حتی اگر باند هم ندارید رو به باد فرود بیایید

خیلی چتر لازم نیست چون درد سر های فراوانی داره و وزن هواپیما را سنگین میکنه
شاید بیش از 50 بار موتور من رفته و 2 یا 3 بار صدمه داشتم  که جز این بار صدمه انقدر هم زیاد نبوده و هواپیما با راحتی تعمیر شده چون همیشه سعی می کنم در ارتفاعی پرواز کنم که اگر موتور رفت به باند برسم
و در کرش P40  در اون باد شدید اگر چتر هم داشت و باز می شد باد هواپیما را به جایی می کوبید (فقط نباید پشت به باد می شدم!!!!این اشتباه برای من گرون تمام شد)
« آخرين ويرايش: فوریه 08, 2010, 02:57:23 توسط Ali » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

صفحه: [1]   بالا

پرش به :